Nieuw product ontworpen in eigen beheer: Uritainer

Gebrema ontwerpt en ontwikkelt ook in eigen beheer producten, zoals de Fecotainer. De Fecotainer is een gebruiksvriendelijke en hygiënische oplossing voor de verzameling van faeces. Ontlasting kan hiermee snel en eenvoudig worden opgevangen. Het product is een kunststof disposable die makkelijk door de brievenbus kan. Dit maakt het product uitermate geschikt voor ontlastingsonderzoek. Naast de […]

Gebrema ontwerpt en ontwikkelt ook in eigen beheer producten, zoals de Fecotainer. De Fecotainer is een gebruiksvriendelijke en hygiënische oplossing voor de verzameling van faeces. Ontlasting kan hiermee snel en eenvoudig worden opgevangen. Het product is een kunststof disposable die makkelijk door de brievenbus kan. Dit maakt het product uitermate geschikt voor ontlastingsonderzoek. Naast de Fecotainer heeft Gebrema nu ook de Uritainer op de markt gebracht, een systeem om op hygiënische en betrouwbare wijze urine op te vangen. Net als de Fecotainer is de Uritainer inhouse ontworpen en geproduceerd.

Heeft u een productidee? Wij denken graag met u mee over de (on)mogelijkheden en/of het productieproces. Neem contact op.